Loading...

Relatiegeschenken

Exclusieve relatie geschenken

Pearls&Stones is een winkel gespecialiseerd in bijzondere sieraden, parels en relatie geschenken. Geen relatie geschenken zoals alle plastic prullaria wat zoal te koop is, maar exclusieve relatie geschenken welke u cadeau doet aan collega’s of zaken partners die het echt verdienen. De relatie geschenken die wij leveren zijn miljoenen jaren oud, hebben een speciale betekenis en worden met certificaat geleverd.

Ammonieten

Ammonieten zijn huizen van inktvissen van zo’n 160 miljoen jaar oud en komen van het eiland Madagascar. Ze worden heel gedolven en zijn vaak zo al erg mooi. Doorgezaagd krijgen zij een andere symboliek en zien er prachtig uit. De kamers zijn soms hol maar vaak gevuld met Calciet. Ammonieten zijn leverbaar in verschillende afmetingen van 4 tot +/- 18 cm. De kleuren worden bepaald door de mineralen die in de grond aanwezig zijn. Prachtig en tijdloos.

Hele Ammoniet gepolijst - Pearls&Stones
Ammonieten doorgezaagd - Pearls&Stones - Zwijndrecht

Symbool van de Ammonieten

De symboliek van dit relatie geschenk wordt gevormd door de twee helften van het huis met elk zijn eigen kamers. Geef je dit cadeau dan kan het bijvoorbeeld de jarenlange samenwerking symboliseren, of de liefde tussen twee mensen. Vaak cadeau gedaan bij een huwelijk, de bruid en bruidegom symboliseren elk een helft met zijn eigen kamers, door het huwelijk worden deze twee helften met elkaar verbonden tot één huis. Maar, héél ook prachtig om cadeau te doen!

Pecten als relatie geschenk

De Pecten elegans, tweekleppigen of Bivalvia, zijn schelpen van weekdieren. Deze schelpen komen uit Frankrijk en zijn ca. 18 miljoen jaar oud. De schelpen wisselen van formaat maar zijn vaak zo’n 10 tot 12 cm groot. De schelp staat ook symbool voor het logo van de Shell, een mooier relatie geschenk voor zo’n bedrijf bestaat er bijna niet. Als solitair erg mooi, maar ook leverbaar met twee, drie of meer schelpen. Het is een zeldzaam product, heeft u interesse? Vraag naar de mogelijkheden en levertijden.

Pecten - Pearls&Stones - Zwijndrecht

Versteend hout

Tot slot onze platen versteend hout uit Indonesië, Madagascar of het Petrified Forrest in Arizona. De plakken zijn leverbaar in verschillende afmetingen, mooi ter decoratie aan de wand of als bijzettafel (s). De platen uit Arizona hebben het mooiste kleurenspel en zijn rond de 200 miljoen jaar oud. De stukken uit Indonesië zijn rond de 20 miljoen jaar oud, minder kleur maar wel erg mooi! Bent u geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden op dit moment.

Versteend hout Arizona

Dus, heeft u iets te vieren, een jubileum, afscheid, huwelijk etc etc en zoekt u een uniek relatiegeschenk, kom dan eens langs bij Pearls&Stones of bel voor meer informatie met 078-6124832. U vindt ons aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Een prachtige plek aan de Oude Maas met uitzicht naar Dordrecht. Parkeren kunt u voor de deur.

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried - Pearls&Stones

Of kom langs!

Onze winkeladres is Veerplein 14, 3331 LE Zwijndrecht

Afspraak maken